Igor Marić
 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
POVRATNIK POD TORANJ

Cibona potpisala vrijednog igrača, predstoji riješiti još neka pitanja, ali i dovesti ključnog čovjeka

Nakon sezone izbivanja u klub se vratio čovjek koji je s Cibonom osvojio naslov prvaka Hrvatske.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 17. srpanj 2020. 14:13

Ono što se spekuliralo posljednjih tjedana, u petak je dobilo i službenu potvrdu. Igor Marić (35) se nakon godinu dana izbivanja, igrao je za Prag, vraća u Cibonu i Vukovi su tu, kako je to objasnio Ivan Velić dobili iskusnog i vrijednog igrača, koji će biti oslonac starterima, Mateu Drežnjaku i Toniju Nakiću na pozicijama beka šutera i niskog krila.

- Ne trena ga puno predstavljati, sada svi znamo tko je Marić i nadam se da ćemo s njime ponoviti onu sezonu kad smo s njim u sastavu bili prvaci - rekao je Cibonin trener.

Igor Marić je Zagrepčanin, ponikao je u Dubravi, igrač je sjajne ruke, a svoje dojmove nakon novog dogovora s Vukovima ovako je sažeo.

- Veseli me nova sezona, posebno iz razloga što imamo dosta mladih igrača i bit će s njima užitak raditi. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve i imati uspješnu sezonu. Također se nadam da će ova situacija s koronavirusom što prije završiti i da će se navijači vratiti na tribine i podržati nas u što većem broju.

Ovim potpisom Ciboni je preostalo u skladanju momčadi za novu sezonu razriješiti pitanje s tri igrača. Doduše, s dvojicom od te trojice, a radi se tu o Josipu Bilinovcu i Ivanu Novačiću, samo treba potvrditi načelne dogovore, dok će najveći izazov biti riješiti pitanje startnog playa koji treba doći iz inozemstva. Pozicija playa je osjetljiva i Cibona tu nema komociju pogreške, jer bi u tom slučaju sve ono dobro što su radili do ovog trenutka prijelaznog roka moglo pasti u vodu. Igrač na lopti uvijek daje dimenziju momčadi...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 16:13