ANTE BARANIC/CROPIX
TRAJE VELIKA BORBA

Dva naša kluba love najvruće ime prijelaznog roka! S jednim je već sve dogovoreno?

Nakon mjeseci, pa i godina loših vijesti, evo konačno i jedne dobre ispod Tornja.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 03. lipanj 2020. 12:16

Toni Nakić, 21-godišnji Šibenčanin, reprezentativac koji je, uz vršnjaka Matea Drežnjaka, najvruće mlado ime ljetošnjeg prijelaznog roka, na korak je do potpisa ugovora s Cibonom. Prema informacijama s kojima raspolaže SN, sa Šibenkom i samim igračem sve je praktički dogovoreno i Cibona bi mogla u sljedećim danima predstaviti novo pojačanje, a time i malo razmrdati učmali ugođaj oko kluba.

Nakić je i lani bio velika želja Cibone, a i sam igrač imao je ambiciju stići pod Toranj, no Cibona nije uspjela platiti odštetu koju je tražila Šibenka. Ona je ove sezone nešto niža, a Cibona je ovom akcijom odnijela pobjedu nad Zadrom, koji je također vrlo agresivno krenuo po Nakića. Međutim, izgleda da će Nakić svoju karijeru nastaviti pod Tornjem te bi uz Roka Prkačina trebao biti udarna igla nove Cibone koju Ivan Velić sprema za sljedeću sezonu.

Nakon loših vijesti koje mjesecima dolaze iz Cibone, ova navijačima Vukova može ponuditi nadu. Toni Nakić doista je igrač koji bi trebao osvježiti Cibonu i jedan od onih koji bi u Tornju mogao ostaviti i opipljiviji trag.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 23:19