Marko Ramljak nedavno je ozlijedio skočni zglob

 LUKA GERLANC Cropix
OGLASIO SE TRENER

Kapetan Zadra zbog bizarnog problema propustio utakmicu sa Zvezdom: ‘Odlučio sam da ga neću koristiti‘

Nesvakidašnja situacija dogodila se uoči susreta u Beogradu
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 12. veljača 2024. 08:06

Košarkaši Zadra teško su stradali na gostovanju kod Crvene zvezde u okviru 20. kola ABA lige. Beogradska je momčad slavila 93:54 i učvrstila prvo mjesto na tablici, dok je Zadar ostao na petom mjestu.

Danijel Jusup na raspolaganju je imao sve igrače, ali jedan je propustio susret zbog bizarnog razloga. Naime, kapetanu Marku Ramljaku pukla je tenisica prije utakmice, a budući da se vraća od ozljede zbog koje je propustio osam utakmica u siječnju, trener Zadra nije htio riskirati.

- Znao sam da će utakmica biti teška, imali smo u zadnje vrijeme par zaista teških utakmica. Očekivao sam to. Zvezda u ABA ligi u principu prima najmanje koševa i znao sam da će napadački biti jako teško, ali nisam očekivao da će biti baš ovako. Baš smo loše odigrali, mislim da je ovo naša najlošija utakmica i moramo izvući pouke, da vidimo gdje smo u odnosu na pravu euroligašku obranu i koliko moramo raditi da bismo išli u tom pravcu. Prvi napad smo obranili na minutu i pol do kraja. Tu su napravili razliku, sve napade su realizirali i tu su napravili razliku - kazao je Jupe pa prokomentirao nesvakidašnju situaciju s Ramljakom:

image
JURE MISKOVIC Cropix

- Imali smo bizarnu stvar s Markom Ramljakom, njemu je tenisica pukla prije utakmice, nije bila upotrebljiva, a izlazi iz ozljede skočnog zgloba, pa sam odlučio da ga neću koristiti. Malo sam kalkulirao i s minutažom Žganeca, pa je sve to utjecalo. I kad pogledam sve zajedno, dali su 19 koševa iz kontre, mi tri, baš smo izgledali loše, ali što da radimo, trebamo se pokriti ušima i raditi.

Zadrani idući put na parket izlaze već u srijedu kada će na Gripama u četvrtfinalu Hrvatskog kupa igrati protiv Splita. Valjda će do tada Ramljak nabaviti adekvatne tenisice...

Standings provided by Sofascore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 05:36