Željko Obradović

 DAMIR KRAJAC Cropix
LIJEPA GESTA IZ BEOGRADA

Legendarni Srbin oduševio govorom o hrvatskom klubu: ‘U teškoj ste situaciji, a to niste zaslužili‘

‘Potrebno da netko prepozna što je taj klub i da im pomogne‘, jasno je poručio Željko Obradović
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. listopad 2023. 08:11

Cibona je bila bolja u prvom poluvremenu gostovanja kod Partizana u Beogradu, no u nastavku je Partizan pružio bolju partiju i osigurao pobjedu rezultatom 96:67.

Utakmica se igrala u sklopu 3. kola ABA lige, a trener Partizana Željko Obradović nakon nje je govorio o teškoj situaciji u kojoj se nalazi zagrebački klub.

- Želim se zahvaliti svim ljudima koji su došli bodriti ekipu, opet je bila lijepa atmosfera. Želim istaknuti i to da Ciboni želim sve najbolje, u veoma su teškoj situaciji. Klub s ogromnom tradicijom i vrhunskim rezultatima, bili su dva puta prvaci Europe, osvajali Kup kupova. Apsolutno nisu zaslužili biti u ovoj situaciji, već je potrebno da netko prepozna što je taj klub i da im pomogne – rekao je Željko Obradović.

Mikrofon je nakon toga zatražio predstavnik marketinga Cibone, piše Mondo, te je Obradoviću zahvalio na lijepim riječima, na što je on odgovorio:

- Ovo je najiskrenije. I naravno, sve najbolje Ciboni u nastavku natjecanja.

Prokomentirao je i samu utakmicu.

- Apsolutno je jasno da smo počeli neodgovorno. Cibona je igrala vrlo dobro u prvom poluvremenu, a mi vrlo dobro u drugom – kazao je Obradović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 04:17