SRDJAN VRANCIC/CROPIX
SUDAR KOD KUĆE

Mlada nada hrvatske košarke najavila okršaj: ‘Na nama je da se vratimo na pobjedničke staze...‘

Cibona traži četvrtu regionalnu pobjedu, u goste u 11. kolu stiže Igokea
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 17. prosinac 2020. 19:38

Bio kraj kolovoza, početak rujna, tko će to više znati. Cibona je, a nakon ljetnog mirovanja, stvari su se opet počele razbuktavati, odlučila odigrati generalni pokus za sezonu protiv Igokee u Laktašima. Sukus znate, nakon tog puta 11 igrača Cibone i tri člana stručnog stožera zaraženi su koranavirusom.

E, ima još. Poenima Tonija Nakića Cibona je tada slavila u Laktašima. Iz ove perspektive, zgodno je je prisjetiti se tih dana, jer baš u petak od 19 sati gost Draženovog doma jest Igokea. Koja je u ABA ligi na omjeru 7-2, dok je Cibona na skromnih 3-7.

Nije to jedini problem za Vukove, koji još uvijek, nakon nove rekonstrukcije momčadi nisu kompletni. Darko Planinić nema pravo nastupa u ABA ligi do sredine siječnja, Mateo Drežnjak ima koronu, a Lovro Gnjidić ozlijedio je prepone.

Kako će biti u petak? Nakon što je Zadar išamarao Cibonu u Zagrebu, zaputio se u Laktaše i tamo ubacio samo 48 poena Igokei, a primio 72.

- Sigurno je kako će utakmica protiv Igokee biti teška, jer naš protivnik je dobra momčad, što potvrđuje i njihovo mjesto na ljestvici. Na nama je da se vratimo na pobjedničke staze, moramo naše pogreške svesti na minimum, morano dati svoj maksimum i potući se za pobjedu - rekao je kapetan Roko Prkačin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 04:39