Screenshot: ABA YouTube
DRAMATIČNA ZAVRŠNICA

REAKCIJE NAKON KAOTIČNOG DERBIJA U BEOGRADU: TRENER PARTIZANA 'PUCAO' OD BIJESA Rimac zanimljivom izjavom komentirao incident

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2018. 09:23

Cedevita je u derbiju 12. kola ABA lige slavila u Beogradu protiv Partizana 76:71.

Talijan na klupi beogradskoga kluba Andrea Trinchieri bio je izvan sebe od bijesa nakon utakmice i poručio:

"Bili smo kao muhe bez glave! Hoću li ubiti igrače? Neću, ali me je sram.", nije krio razočaranje talijanski strateg.

"Nitko me nije slušao, rekao sam im još u srijedu da će utakmica biti ovakva. Sada sam ljut i bijesan.", izjavio je Trinchieri novinarima poslije utakmice.

Na konferenciju je donio papir na kojemu je zapisivao učinak svoje momčadi u šutu za jedan i tri poena.

"Vidite?! Ja ne kažem da je to bio loš dan ili da nismo dobro šutirali... Mi nismo mentalno bili spremni za ovaj derbi. Ovo je samo koncentracija. Mi nismo imali koncentraciju... Nadao sam se da će me barem malo poslušati, da će shvatiti kako imamo samo jednu lošu četvrtinu, da ćemo se sabrati...", nastavio je Talijan.

"Prvu i drugu četvrtinu nije bilo ništa od obrane, sramota! U trećoj i četvrtoj smo bili nešto bolji, no tada i na drugoj strani moraš nešto pogoditi, pogotovo zicere... Jesmo, trudili smo se, ali to je bilo kao muhe bez glave. Igra je bila naivna i površna.", zaključio je.

Derbi je obilježio incident u završnici, igrač Cedevite Andrija Stipanović pogođen je u glavu upaljačem koji je doletio s tribine, a na konferenciji Partizana o tome nije bilo ni riječi.

ABA ligu možete pratiti na Arenasportu, a informacije o paketima pronađite OVDJE.

S druge strane, trener Cedevite Slaven Rimac bio je iznimno zadovoljan učinkom:

"S obzirom na našu situaciju koju mi dobro znamo, nastavak će nam opet biti nezgodan, ova pobjeda stvarno znači puno. Oni su nas pobijedili s tri, a mi njih s pet poena, tako da smo i u slučaju istog broja bodova mi opet u prednosti, što je dobro. Jako sam zadovoljan utakmicom. To je jedna od rijetkih utakmica gdje smo protivnika zadržali na manjem broju koševa, što smo rekli da je iznimno bitno za ovu utakmicu. Čestitam momcima, stvarno su danas bili pravi.", izjavio je i zatim dodao:

"Lakše je igrati kad je puna dvorana. Bivši sam igrač i jedna od stvari zbog koje se igra je da dođeš u punu dvoranu, pa i ako dobiješ upaljač u glavu ili te pljunu, sve je to dio ovih prostora. Rekao sam igračima da je to normalno i da im to probudi volju da odigraju bolje."

VIDEO PREKIDA POGLEDAJTE OVDJE

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 16:42