Miodrag Miško Ražnatović

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
OTVORENA PORUKA

Srpski superagent prijeti Hrvatima, hoće li biti posljedica? ‘Izaberete li ovo, potpuno je izvjesno...‘

Nije se Miško Ražnatović libio putem svojih profila na društvenim mrežama reći ono što mu je na umu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2022. 22:40

Košarkaška regija bruji o tome što će biti s ABA ligom sljedeće sezone, odnosno - da se jasnije odredimo - hoće li ona biti u istom sastavu? Naime, Hrvatski košarkaški savez je priopćenjima, ali i sastancima s klubovima dao istima na znanje da imaju i opciju europskog puta, odnosno igranja u FIBA-inim natjecanjima, Ligi prvaka i Eurokupu, odnosno u Alpe Adria kupu, u kojem su i kroz protekle sezone sudjelovale neke naše momčadi.

Podsjetimo, klubovima je dan rok do petka 13. svibnja, znakovit je to datum, do kada HKS-u moraju reći što su odabrali. Ponajprije se to odnosi na tri naša predstavnika u ABA ligi, Cibonu, Split i Zadar, ali i na one koji su se eventualno mislili priključiti u ABA 2, gdje je ove sezone participirao VROS Osijek.

Na sve to reagirao je i vjerojatno najpoznatiji košarkaški menadžer s ovih prostora, Miodrag Miško Ražnatović. On u svojoj agenciji Beobasket brine o karijerama mnogih hrvatskih košarkaša, a ideja o tome da Cibona, Split i Zadar potencijalno napuste ABA ligu i okrenu se FIBA-i, nimalo mu se ne sviđa.

- Potpuno je izvjesno da ukoliko hrvatski klubovi ne budu nastupali u ABA ligi, nego u AA i slično, ja ću dati sve od sebe da moji mladi klijenti odu u sredine i lige u kojima se mogu razvijati. To je moja obaveza! Natječući se u ovim ligama to sigurno ne mogu i ugušit će talent koji imaju - napisao je Ražnatović na svom Twitteru.

Bit će zanimljivo vidjeti što će naš najjači trojac izabrati, a jučer je pak na svom Twitter računu bivši hrvatski izbornik Aleksandar Petrović pokazao kako izgleda pristupnica za novi projekt HKS-a....

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. travanj 2024 07:43