Gašper Okorn

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SILNO MOTIVIRAN

VIDEO: ‘Ne igra se tako protiv Zvezde! Ginite, p**** vam materina!‘ Pogledajte ludi time-out trenera Cibone

Cibona nije uspjela pobijediti Zvezdu, ali veseli pristup, na kojeg je povremeno valjalo upozoriti.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2022. 10:43

Košarkaši Cibone pružili su jako dobar otpor favoriziranoj Crvenoj zvezdi u susretu ABA lige odigranom u ponedjeljak. Pred dobro ispunjenim tribinama Draženove dvorane bilo je 78:74 za beogradski sastav, ekipu koja se bori za drugi krug Eurolige. Aktualni osvajač hrvatskog Kupa odigrao je vrlo dobru utakmicu, imao i vodstvo u drugom poluvremenu, ali je na kraju morao priznati poraz.

Zanimljiva se situacija dogodila još u prvom poluvremenu, odnosno potkraj istoga, kada je Zvezda serijom prelomila taj dio dvoboja i otišla na veliki odmor s prednošću. O motivaciji Cibone dosta govori jedna minuta odmora koju je imao trener ZG-sastava, Gašper Okorn. Slovenski strateg uvjeravao je svoje igrače da mogu iznenaditi i odigrati u kontinuitetu dobro protiv višestruko skuplje momčadi.

- Majstori, ne igra se utakmica protiv Zvezde na dva penala, na dva lagana koša, bez skoka i na kontru. Nema! Hoćete nešto? Onda ginite na terenu, je l' vam jasno? Uđite pi**a vam materina. Koji ku**c imate dva faula, nosite ih tamo... Ja vam pričam tri dana o skoku, zašto nas to košta. Potucite se za svaki koš", vikao je trener Cibone, a u nastavku pogledajte (i poslušajte) kako je to izgledalo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. travanj 2024 15:07