Alen Smailagić

 SCREENSHOT
SRAMOTA NA SLAVLJU

VIDEO Skandal u Beogradu na proslavi naslova Partizana: Uzeo mikrofon u ruke, a onda je krenula ova pjesma...

Nakon pobjede igrači Željka Obradovića krenuli su slaviti na terenu, a na nevjerojatan potez odlučio se centar Partizana
Piše: SNObjavljeno: 24. lipanj 2023. 13:11

Košarkaši beogradskog Partizana po sedmi su se put u povijesti okitili naslovom prvaka ABA lige, pobijedivši u petoj, odlučujućoj utakmici finala doigravanja gradskog suparnika Crvenu zvezdu s 96-85 pred više od 22.000 gledatelja u Štark Areni.

Nakon pobjede igrači Željka Obradovića krenuli su slaviti na terenu zajedno s navijačima, a na nevjerojatan potez odlučio se centar Partizana Alen Smailagić. Naime, spomenuti je u jednom trenutku uzeo mikrofon i iz sveg grla poveo uvredljivu navijačku pjesmu upućenoj Crvenoj zvezdi.

- Da li i Zvezda ku*va il ste samo vi... - pjesma je koju inače navijači Partizana često pjevaju na tribinama kada su okršaji sa Zvezdom u pitanju. U nekoliko stihova koje su Alen Smailagić i navijači zajedno otpjevali više puta se vrijeđa najveći rival crno-bijelih.

Inače, treba reći kako je Smailagić u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde bio jedan od najbitnijih igrača Partizana. U petoj utakmici finala upisao je osam poena, četiri skoka, tri asistencije i dvije blokade.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. srpanj 2024 14:11