Detalj s dvoboja juniora Zadra

 NIKOLA VURUNA/KK IGOKEA/ABA LIGA
CIRKUS U BiH

Zadar dobio Partizan s čak 56 razlike u potpuno ludoj utakmici, još neviđenoj na ovim prostorima!

Beograđani su utakmicu završili sa samo dva igrača! Nakon dvoboja u Laktašima odmah su otišli doma
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2021. 13:58

Zadar je, u košarci, ovoga vikenda dobio Partizan sa 102-46! Radilo se o susretu juniorske, U-19 ABA lige u Laktašima. Bila je to po mnogočemu luda utakmica, rijetko viđena na ovim prostorima. Što se dogodilo?

Zbog crijevne viroze u oba sastava, Zadar je utakmicu započeo sa osam, a Partizan sa samo šest igrača. Kroz utakmicu, zbog navedenih problema, beogradski sastav ostao je na samo dvojici zdravih i sposobnih igrača da taj susret odigraju do kraja! Da su ostali na jednom, po propozicijama, susret bi se morao prekinuti.

Naravno da nije posve jasno zašto se takva utakmica odigrala, a Beograđani su ubrzo nakon nje otišli kući te nisu odigrali susret s Igokeom. Spomenimo i to da su na službenim profilima društvenih mreža ljudi iz KK Zadar zaboravili spomenuti zašto je utakmica završila sa spomenutih 102:46.

Nisu se osvrnuli na zdravstveni bilten, već su samo spomenuli fenomenalnu utakmicu Karamarka (22p, 8 as) i Zagoršaka, koji je desetkovanom Partizanu zabio 19 poena i dodao osam skokova...

>>> SAŽETAK UTAKMICE ZADRA I PARTIZANA POGLEDAJTE OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 15:36