Christian Petersen/Getty Images/AFP / AFP
ZAKOTRLJALA SE ČUDNA PRIČA

AMERIKA SKOVALA TEORIJU ZAVJERE Ozlijeđenog suigrača Bojana Bogdanovića zamijenio brat blizanac? 'Učinili smo to jednom...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2017. 19:46

Washington i Detroit igraju polufinalnu seriju NBA doigravanja, a pažnju je izazvala ozljeda Markieffa Morrisa iz Washigntona (suigrač hrvatskog reprezetnativca Bojana Bogdanovića)koji se ozlijedio u prvoj utakmica odnosno činjenica da je zaigrao već nekoliko dana kasnije unatoč ozljedi.

S obzirom da nitko nije očekivao tako brz oporavak, zakotrljala se prava teorija zavjere prema kojoj to nije bio on, nego njegov brat Marcus, inače košarkaš Detroita koji je ispao u prvom dijelu sezone.

Samim tim, nije bilo problema da zaigra i zamjeni brata, a sličnost između dvojice je uistinu nevjerojatna. Radi se o identičnim blizancima, jedina je razlika u dva centimetra visine. Štoviše, iako su tetovirani po cijelom tijelu, niti tamo nema znatnijih razlika - osim u dvije tetovaže.

Inače, Marcus i Markieff Morris su i ranije znali prevariti na račun sličnosti.

- Učinili smo to jednom dok smo bili mlađi. Na klupi smo brzo zamijenili dresove pa sam ja ušao umjesto Marcusa koji je imao problema s ozljedom - izjavio je Markieff, ali sada tvrdi da nisu napravili istu spačku...

Kako bilo, nikad nećemo saznati pravu istinu...

Linker
04. svibanj 2024 18:44