Ronald Gorsic / CROPIX
LEGENDA POD TORNJEM

BANDIĆ U OFENZIVI Aco Petrović i službeno postao novi sportski direktor Cibone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2014. 21:31

Pokušaj Ivice Lovrića da instalira Josipa Sesara na poziciju sportskog direktora Cibone , bio je i posljednji potez predsjednika kluba, koji je to još samo formalno.

Kako je SN jedini donio u broju od petka, Lovrićev potez naišao je na šok i nevjericu u klubu, pa je direktor Domagoj Čavlović, koji je u stalnoj vezi s trenerima Slavenom Rimcem i Juricom Golemcem, stvar doveo do Milana Bandića. Koji je shvatio da je Lovrić zabucao i da novi obrat pod Tornjem prijeti urušavanju svega, pa i odlasku klupskog direktora i obojice trenera, jer nastavak samovolje Lovrića više nitko pod Tornjem nije imao namjere trpjeti.

Kako je i bilo najavljivano, Milan Bandić je na mjesto sportskog direktora postavio Aleksandra Petrovića, igračku i trenersku legendu kluba.

Petroviću je to treća i dosad najodgovornija uloga koju je imao pod Tornjem. Nakon igračkog i trenerskog angažmana, stigao je i menadžerski: misija za spas posrnulog velikana.

Je li skidanje blokade prioritet?

- Naravno, to je opcija A, iako postoje i opcije B i C. Činjenica je da za skidanje blokade morate imati pravnih argumenata, ali to bi bila fantastična stvar jer bi pokazala da je klub živ te da može opstati i normalno participirati u natjecanjima - kazao je Petrović.

Linker
18. svibanj 2024 19:27