OLIVER BUNIĆ/Afp
STRAH OD INCIDENTA

‘Gaće će im same pasti!‘ Grobari pripremili pakao Realovcima, navijači se dogovaraju za dosad neviđen doček

U taboru gostiju plaše se reakcije navijača te su postavili uvjete i tražili sigurnosne mjere
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 01. svibanj 2023. 22:15

Košarkaši Reala izazvali su masovnu tuču na drugoj utakmici play-offa Eurolige u kojoj je slavio Partizan te poveo sa 2:0 u seriji.

O toj utakmici intenzivno se raspravlja već nekoliko dana, a sada je fokus prebačen na treći čin koji je na programu u utorak. Zbog kazni koje je izrekla Euroliga, legendarni strateg Partizana Željko Obradović na predstojećem meču neće moći računati na Kevina Puntera i Matthiasa Lessorta, a na drugoj strani su suspendirani Gabriel Deck i Guerschon Yabusele.

Navijači Partizana su bijesni, što je i razumljivo, ali mnogi se boje da Grobari ipak ne naprave skandal u Areni, pa je direktor "Arene" Goran Grbović upozorio navijače što će se dogoditi u slučaju bilo kakvog većeg incidenta na utakmici protiv Reala.

- Ako se dogodi bilo kakav incident ili uleti bilo kakav predmet u teren, ispraznit ćemo tribine. Četvrta utakmica bi se u tom slučaju igrala bez publike - rekao je Grbović.

Iz tog razloga navijači kuju plan kako je najbolje dočekati Real, a da izbjegnu bilo kakve kazne, pa je jedan navijač došao na ideju da za vrijeme prozivke košarkaša madridskog kluba vlada apsolutna tišina, a nakon toga da se probiju svi decibeli.

Hoće li se ova ideja provesti u djelo, saznat ćemo sutra prije početka utakmice. U taboru gostiju plaše se reakcije navijača te su postavili uvjete i tražili sigurnosne mjere da se izbjegnu bilo kakvi incidenti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 01:19