NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nikola Krstic/shutterstock Editorial/profimedia
PRVA REAKCIJA

Hezonji i realovcima zvižduci, Hrvat uzvratio komplimentima: ‘Da sam ovdje, i ja bih se derao protiv Madrida‘

‘Cijeli je svijet znao kakva će biti atmosfera. To su jedni od najboljih navijača‘
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2023. 06:14

Košarkaši Real Madrida pobijedili su u Beogradu Partizan 82-80 (19-32, 26-16, 21-15, 16-17) u trećem četvrtfinalnom susretu Eurolige čime su smanjili zaostatak u seriji na 1-2.

Hrvatski reprezentativac iz redova Reala Mario Hezonja biranim je riječima govorio o atmosferi u Beogradu nakon utakmice.

- Cijeli je svijet znao kakva će biti atmosfera. To su jedni od najboljih navijača na svijetu, kao i klub također. Mi smo u situaciji kakvoj jesmo i znali smo da ćemo ovako biti dočekani. Kapa dolje svima, nema problema. Ovi ljudi navijaju za svoju ekipu, a i ja bih, da sam ovdje, isto se derao protiv Madrida. Bravo za njihovu ekipu, odigrali su odlično. Mi smo imali previše pogrešaka na početku", rekao je Hezonja za SportKlub.

Iako je Real gubio s 15 poena razlike, uspio je sve nadoknaditi i pobijediti.

- Ušli su momci s klupe i znali smo što igramo u napadu. Malo po malo smo se dizali, a oni su počeli promašivati, dodao je Hezonja.

Četvrta utakmica igra se u četvrtak. Partizanu se vraća Mathias Lessort, a Realu Gabriel Deck.

- Igrat će im igrač više, automatski razina više. Nama isto. Tako da će biti bolja utakmica. Mi inače lagano spavamo, to nam je možda i problem nekad. Sve je u redu. Nismo imali nikakvih problema, a kapa dolje i Željku koji je smirivao, svaka čast i igračima. Znao sam da neće biti problema, svaka čast kako su nas dočekali, zaključio je hrvatski košarkaš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 08:07