MARKO METLAS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Marko Metlas/imago Sportfotodienst/profimedia
POSEBNA KOREOGRAFIJA

Ludilo u Beogradu: Zvižduci za Hezonju, uvrede za Musu, a onda - apsolutna tišina u prepunoj Areni

Prilikom najavljivanja Reala, čitava dvorana okrenula je leđa te se nije čuo niti jedan jedini zvižduk.
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2023. 22:33

Nakon druge utakmice i velikog meteža u Madridu, bilo je posve jasno da će atmosfera u idućoj utakmici Partizana i Reala koja se igra u Beogradu biti maksimalno naelektrizirana. Odmah po dolasku u srpsku prijestolnicu, Realovce su dočekali razni uvredljivi transparenti na autocesti, a u dvorani je tek počeo pravi pakao.

image
ANDREJ ISAKOVIC Afp

Danima se pričalo o cijenama ulaznica za ovu utakmicu, ali to navijačima nije smetalo. Prema službenim podacima, Partizan je ponovno oborio ovosezonski rekord Eurolige po broju navijača, u Štark Areni trenutno se nalazi 20.091 gledatelj. Prije početka susreta Grobari su napravili velebnu koreografiju posvećenu njihovom legendarnom treneru Željku Obradoviću.

VIDEO KOREOGRAFIJE I SJAJNE ATMOSFERE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Netom prije početka utakmice igrači obiju momčadi zajedno su držali transparent „Košarka ujedinjuje ljude, a Realovi igrači bili su podvrgnuti salvi zvižduka.

TRENUTAK U KOJEM REALOVCI BIVAJU IZVIŽDANI POGLEDAJTE OVDJE

Već prije toga, na zagrijavanju, izviždan je naš Mario Hezonja, a onda se dogodila scena koja se u Srbiji još prepričava. Prilikom najavljivanja Reala, čitava dvorana okrenula je leđa te se nije čuo niti jedan jedini zvižduk.

Atmosfera je bila vrela od samog početka utakmice, a na udaru Grobara našao se i bosanski as Džanan Musa. Naime, prilikom izvođenja slobodnih bacanja u drugoj četvrtini, čulo se nažalost dobro poznato uvredljivo skandiranje na nacionalnoj osnovi koje ovdje nećemo ponavljati.

VIDEO SKANDIRANJA DŽANANU MUSI POGLEDAJTE OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 21:59