OLIVER BUNIC/Afp
REALOVCI NA UDARU

‘Musa(vi) i vas ćemo j*****‘ Kraljevi stigli u Beograd gdje ih je dočekao pakao na autocesti

Podsjećamo, utakmica između Partizana i Real Madrida igra se danas u Areni s početkom u 20:30
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 02. svibanj 2023. 07:14

Košarkaši Real Madrida doputovali su u ponedjeljak u Beograd gdje ih očekuje treći meč play-offa Eurolige protiv Partizana. Zbog kaosa iz prethodne utakmice jasno je da Kraljeve očekuje pakao u Areni, a na posebnom udaru se već nalazi jedan igrač te momčadi zbog kojeg su navijači Partizana čak okačili parole na mostu autoceste.

Utakmice u Madridu obilježila je žestoka tuča koju smo gledali u samoj završnici druge utakmice, a epilog toga bio je prekid utakmice iako je do kraja ostalo nešto više od minute za igru. Sve je počelo kada je Sergio Llull nesportski faulirao Kevina Puntera kojem je to zasmetalo i htio se fizički obračunati s legendom Reala, a nakon toga nastao je pravi metež na parketu dvorane u Madridu.

image
900/CORDON PRESS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Sramotan potez napravio je Guerschon Yabusele koji je hrvačkim zahvatom srušio Exuma i povrijedio ga, a zatim je započela tuča. Punter je udario šamar bosanskom asu Džananu Musi, a nakon toga ga je na pod oborio Mathias Lessort. U centru pažnje bio je i Gabriel Deck koji je imao fizički okršaj s pojedinim košarkašima Partizana. Euroliga je izrekla suspenzije, a najgore je prošao Yabusele s pet utakmica kazne neigranja.

No, nakon svega čini se da će na posebnom udaru Grobara biti jedan igrač gostiju, a to je Deck. Za Argentinca su okačili čak nekoliko sramotnih poruka na mostovima koji se nalaze na autoputu kojim je prošao autobus Real Madrida.

"Argentinski cigan", "Kopile", "Idiot", samo su neki od naziva za Decka koji su pisali na parolama na mostovima na ulazu u Beograd. Na jednom od mostova našla se i poruka posvećena Musi.

"Musa(vi) i vas ćemo je**ti", poruka je posvećena bosanskohercegovačkom reprezentativcu od navijača Partizana. Podsjećamo, utakmica između Partizana i Real Madrida igra se danas u Areni s početkom u 20:30.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 05:09