Željko Obradović

 Predrag Milosavljević/Xinhua News/Profimedia
TEŠKO MU JE PALO

Obradović slomljen nakon poraza Partizana, na presici uspio izgovoriti samo tri rečenice

"Ako je neka momčad zaslužila biti na Final Fouru, onda smo to mi", rekao je Grk Papapetrou
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2023. 06:11

Sportska su zbivanja u Srbiji zbog tragičnih događaja jutros ponovno u drugom planu. Ono malo prostora uglavnom je posvećeno Partizanu i nesretnom porazu u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja Eurolige od Partizana (78:85).

Ni drugu meč-loptu na domaćem terenu igrači Željka Obradovića nisu uspjeli pretvoriti u vizu za Final Four, zbog čega će odluka pasti u petoj utakmici koja se u srijedu, 10. svibnja igra u Madridu. "Crno-bijeli" u tom će okršaju biti jači za kapetana Kevina Puntera, dok će Real biti bez Gabriela Decka koji je u četvrtak pretrpio tešku ozljedu i u suzama napustio teren.

Obradović nakon poraza u Štark areni nije smogao snage za dugačke analize pred novinarima. Trener Partizana utakmicu je na press konferenciji sažeo u doslovno tri rečenice.

- Jedan skok je riješio utakmicu (Tavares, nap. a.), jedan skok! Nismo igrali pametno, ne znam zašto. Moramo nešto promijeniti, nadam se da ćemo to i učiniti do pete utakmice i shvatiti zbog čega nismo igrali pametno - izjavio je Obradović.

Grk Ioannis Papapetrou poručio je pak da ništa nije izgubljeno te podsjetio da je njegova momčad i dalje jednu pobjedu udaljena od Final Foura.

- Sada smo tužni, ali ako ćemo biti iskreni, koliko dugo je Partizan čekao na ovakvu sezonu? Ništa nije gotovo, sad je 2:2, bilo bi slatko da je 3:1 ili 3:2, ali ne smijemo gledati u prošlost. Moramo se popraviti, imat ćemo cijelu momčad na raspolaganju. Kevin večeras nije bio s nama, a znamo koliko nam je važan. Vjerujemo u sebe, i ja čvrsto vjerujem. Ako neka momčad zaslužuje biti na Final Fouru, onda smo to mi - poručio je Papapetrou.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:47