Nikola Krstic/Shutterstock Editorial/Profimedia
SVE STAJE ZBOG TRAGEDIJE

Odgađa se utakmica Partizana i Reala? Nove loše vijesti za Beograđane, oglasila i legenda kluba

‘Imamo ogroman problem što se tiče termina. Kada bismo mogli odigrati tu utakmicu?‘
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2023. 07:34

Srpska vlada je proglasila tri dana žalosti nakon krvoprolića u osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar‘ u kojoj je učenik ubio osmero kolega i zaštitara, te ranio još šestero učenika i profesoricu povijesti. U četvrtak je u beogradskoj Štark Areni na rasporedu novi košarkaški susret između Partizana i Real Madrida.

Iako mnogi pozivaju na odgodu ove utakmice Eurolige, pitanje je hoće li do toga i doći. Situaciju je prokomentirao trener Partizana Željko Obradović.

- Imamo ogroman problem što se tiče termina. Kada bismo mogli odigrati tu utakmicu? Kada da odigramo ako će biti tri dana žalosti? Real ima obaveze u svojem prvenstvu, mi u svojem, sve bi to dovelo do nekih pomicanja... - rekao je Obradović pa dodao:

- Može se dogoditi da se mora igrati peta utakmica, a kada bismo nju odigrali, ne znam. Nije to pitanje za mene. Svi smo trenutno u šoku zbog tragedije. Ima raznih mišljenja, ja stvarno ne znam. Koliko sam shvatio, utakmicu ćemo igrati sutra.

Partizan će u tom susretu igrati bez Alekse Avramovića koji je u prošloj utakmici s Realom polomio lijevu šaku i čeka ga pauza nakon operacije. Još uvijek nije poznato koliko će izbivati s terena, a spominje se i da bi to za njega mogao biti kraj ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 08:02