OLIVER BUNIC Afp
TRAŽE VELIKO OSIGURANJE

Real poslao niz zahtjeva prije puta u Beograd, direktor Arene upozorio: ‘Ako se to dogodi, tribine se prazne‘

Nakon dvije utakmice u Madridu, serija seli u Srbiju, a očekuje se vatrena atmosfera
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2023. 08:39

Nakon što su scene kaosa iz druge utakmice u Madridu obišle svijet, Partizan i Real spremaju se za treći ogled u seriji (utorak, 20:30 sati), ovaj put u Beogradu. S obzirom na to kako su strasti između dvije momčadi odavno proključale, Kraljevi sa zabrinutošću putuju u Srbiju. Momčad Željka Obradovića u tekućoj sezoni ima veliku podršku publike na domaćem parketu, a španjolska momčad je dostavila i niz zahtjeva prije dolaska u Beograd gdje se očekuje 20-ak tisuća navijača na utakmici.

Na vrhu popisa nalazi se zahtjev za pojačanim osiguranjem, od samog trenutka kada slete u beogradsku zračnu luku, pa sve do povratka u Madrid.

Nadalje, Real je zatražio cjelodnevnu zaštitu u hotelu, puna 24 sata, policijsku pratnju na putu do dvorane, kao i zaštitare u blizini klupe za vrijeme utakmice. Također, žele da ih autobus čeka na pisti, kako bi izbjegli prolaz kroz terminal i bilo kakav susret s navijačima. Ujedno, strani mediji navode kako su ti zahtjevi i odobreni od Partizana i policije.

Direktor beogradske Arene, Goran Grbović, istaknuo je u razgovoru za MozzartSport kako će tribine biti ispražnjene dođe li do bilo kakvog incidenta.

- Ako uleti neki predmet ili ne daj Bože netko se zbog toga ozlijedi, kompletne tribine bit će ispražnjene za 45 minuta, a četvrta utakmica igrat će se bez publike - rekao je Grbović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 08:12