Kevin Punter

 ZORAN PETROVIC/ABA LIGA
CIJENA? PRAVA SITNICA

Srbija je na nogama, pao je potpis kojem su se nadali! Kapetan odbio ponudu Barcelone i ostao u Beogradu

Željko Obradović će imati Kevina Puntera i sljedeće sezone u momčadi
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 29. lipanj 2023. 16:10

Beogradski Partizan bio je u protekloj sezoni na korak do Final Foura Eurolige, a sada su dobili veliku vijest za hvatanje završnice elitnog europskog natjecanja u sljedećoj sezoni. Naime, njihov najbolji igrač i kapetan Kevin Punter dogovorio je ostanak u Beogradu.

Ovaj 30-godišnji Amerikanac je u Euroligi imao prosjek od 16,1 poena, 2,5 asistencija, 2,1 skoka i jednu ukradenu loptu i bio jedan od najboljih igrača ovog natjecanja pa nije čudno da je imao puno ponuda europskih velikana. Košarkaški portali su pisali o zanimanju Panathinaikosa, a prije dva dana je dio medija objavio kako je Punter sve dogovorio s Barcelonom. Spominjao se i iznos od 6 milijuna eura koliko bi trebao dobiti za dvije godine od Katalonaca, ali sve je to sada palo u vodu.

Naime, Partizan je objavio kako je Punter dogovorio ostanak u Partizanu u koji je došao prije dvije godine. Odbio je odlazak u Barcelonu i odlučio da pokuša ponovo donijeti Final Four treneru Željku Obradoviću. MozzartSport donosi kako će Punterov novi ugovor trajati dvije sezone. Financijski detalji nisu objavljeni, ali sigurno su u najmanju ruku identični onima koje je nudila Barcelona, dakle oko 1,5 milijuna eura neto po sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 19:27