Nikola Kalinić

 NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ŠOK UNATOČ POBJEDI

Sudac zaprijetio igraču Barcelone, on ostao zaprepašten: ‘To krši sva pravila, nevjerojatno‘

"Obećao sam mu da ću to javno reći i htio sam održati svoju riječ", rekao je Kalinić
Piše: SNObjavljeno: 08. ožujak 2024. 21:57

Iako je s 13 poena bio drugi strijelac Barcelone u pobjedi na gostovanju kod Valencije 88:78 u Euroligi, Nikola Kalinić u komentaru nakon utakmice obrušio se na suca. Pravdu na utakmicu je dijelio Nijemac Robert Lottermoser, a 32-godišnja srpska zvijezda spomenula ga je u izjavi nakon utakmice.

- Htio bih reći još jednu stvar, rekao sam sucu da ću to javno izjaviti. Smatram da je neprimjereno da sudac Robert Lottermoser meni govori: "Ako pričaš, neću svirati prekršaje u tvoju korist". To krši sva pravila igre, to je zaista neprimjereno. Ne znam je li ljutit na mene zbog nečega, ali nevjerojatno je da sudac to govori tijekom utakmice. Igrači bi trebali biti glavne zvijezde, a sve dok suci razmišljaju na taj način, onda je to problem. Obećao sam mu da ću to javno reći i htio sam održati svoju riječ - poručio je Barçin košarkaš nakon dvoboja.

Nakon 28 odigranih susreta u Euroligi, Barcelona je trenutačno druga momčad s omjerom od 19 pobjeda i devet poraza, dok vodeći Real Madrid ima tri pobjede više i tri poraza manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 05:42