SCREENSHOT
PROVOKACIJA IZ ARENE

VIDEO Delije usred Beograda prozvali Bad Blue Boyse, pa uz ‘zeca‘ poslali poruku: ‘Samo nastavite bježati...‘

Ovom su se porukom s tribina najvatreniji navijači Crvene zvezde odlučili prisjetiti okršaja s tri navijačke skupine
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2024. 07:52

U četvrtak je u sklopu 30. kola Eurolige u goste Crvenoj zvezdi stigao grčki Panathinaikos i pritom upisao pobjedu 89:76. Osim na terenu ovog puta bilo je zanimljivo i na tribinama gdje su Delije odlučile napraviti malu predstavu. Dolazak grčkog velikana u uvodu utakmice je popraćen nizom uvredama i zvižduka za trenera Ergina Atamana, ali i bivšeg igrača Partizana Mathias Lessorta.

U drugom dijelu utakmice Delije su odlučile razviti jedan transparent na kojem su se nalazili određeni datumi od kojih je svaki bio u drugačijoj boji. Ovom su se porukom s tribina najvatreniji navijači Crvene zvezde odlučili prisjetiti okršaja s tri navijačke skupine.

Zelena boja predstavljala je okršaj s navijačima Panathinaikosa, 8. prosinca 2013.. i 9. listopada 2022.. godine, plava s Bad Blue Boysima, 5. studenoga 2015.. i 8. travnja 2016. godine, te najsvježiji datum i okršaj s navijačima Rome 4. veljače 2023. godine.

Popratni transparent uz ovaj s datumima bila je slika zeca uz poruku - keep running, ili u prijevodu nastavite bježati, a sada ostaje za vidjeti hoće li i kako na ovu provokaciju odgovoriti prozvane navijačke skupine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. ožujak 2024 09:11