Yavbusele baca Exuma

 SCREENSHOT: VIDEO
KAO DA JE U RINGU

VIDEO Francuz sve šokirao brutalnošću u tučnjavi Reala i Partizana: ‘Ne bi smio igrati do kraja života‘

Guerschon Yabusele je žestokim hrvačkim zahvatom na pod bacio Dantea Exuma
Piše: SNObjavljeno: 27. travanj 2023. 23:43

Nevjerojatna tučnjava se dogodila pri samom kraju utakmice između Reala i Partizana. Iako je sve nepotrebnim i nesportskim potezom zakuhao Sergio Llull, a u tučnjavi sudjelovali praktično svi košarkaši obje momčadi, titulu najvećeg divljaka odnio je Guerschon Yabusele.

Nakon što je Llull udario Kevina Puntera, došlo je do naguravanja dva igrača, a sve bi možda završilo s nesportskom za Španjolca i ponekom tehničkom da se prema Punteru nije zaletio Yabusele. Tada su se umiješali i ostali igrači, a opet je Yabusele bio autor najgrubljeg poteza. U jednom trenutku je hrvačkim potezom bacio Australca Dantea Exuma na pod prebacivši ga preko glave.

VIDEO YEBUSELEOVOG BACANJA POGLEDAJTE OVDJE

Suci su utakmicu prekinuli i ona je registrirana pobjedom Partizana 95:80, a sada se čekaju suspenzije. One će sigurno biti brojne i žestoke, a posebno bi mogao nastradati Yabusele. Njegov potez osuđuju na društvenim mrežama gdje zazivaju i žestoku kaznu za njega.

"Yabusele ne bi smio više igrati niti jednu minutu ove sezone", smatra jedan twiteraš,

"Real trebaju izbaciti na dvije godine, a Yabusele ne bi smio igrati košarku do kraja života", piše jedan Španjolac na Twitteru:

Ima i onih koji podsjećaju na ranije Yabuseleove ispade:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 15:14