Mario Hezonja

 NIKOLA KRSTIC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Nikola Krstic/shutterstock Editorial/profimedia
NE KRIJE NAKLONOST

VIDEO Hezonja izazvao ludnicu kod Grobara: Samo jednim potezom zagolicao je maštu navijača Partizana

Navijači Partizana već dugo ‘rade‘ na dolasku Hezonje
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2024. 18:06

Budućnost Marija Hezonje još je uvijek nerazriješeno pitanje. Tijekom cijele sezone vode se intenzivne rasprave o tome koji će dres 29-godišnji hrvatski košarkaš nositi od ljeta, u igri za Hezonjine usluge više je klubova, a odgovor bi trebali saznati vrlo brzo.

Real Madrid u srijedu očekuje treća utakmica završnice španjolskog prvenstva, pobjedom protiv iznenađenja sezone Murcije Kraljevi bi osigurali titulu, a nakon toga bi napokon mogli krenuti ozbiljniji razgovori između Hezonje i kluba. Iako se nedavno pisalo da je njegov ostanak u Madridu riješena stvar, Hezonja je ubrzo demantirao te informacije.

- Svi mi kažu da moram ostati, ali nismo ništa dogovorili. Trenutačno razgovaramo i pokušavamo doći do dogovora, ali sada nije vrijeme za priču o tome - rekao je nedavno Hezonja.

Situaciju pak pomno prati beogradski Partizan, klub za koji Hezonja nikad nije krio svoju naklonost. U više se navrata ove sezone pisalo o interesu Crno-bijelih, priču su ovih dana ponovno oživjeli srpski mediji, ali i sam Hezonja, prilično izravnom porukom.

Naime, navijači Partizana već dugo ‘rade‘ na dolasku Hezonje. Objavljuju se tako najviše snimke Hrvata s ovosezonske euroligaške utakmice, u kojima Hezonja pozdravlja Grobare i pjeva neslužbenu Partizanovu himnu ‘Da volim Crno-bele‘. Upravo jedan takav video Hezonja je objavio preko Instagram Storyja i zaludio navijače srpskog velikana.

U svakom slučaju, krajnje zagonetan potez Hezonje koji se može ‘opravdati‘ ljubavlju koju oduvijek gaji prema Partizanu, ali jednako tako okarakterizirati i indirektnom porukom o svojoj želji da zaigra za Crno-bijele. Čelnicima Reala zasigurno se neće svidjeti ovaj potez, a pred njima je velika borba da zadrže Hezonju u svojem rosteru ispred Partizana, ali i Hezonjinih bivših klubova Panathinaikosa i Barcelone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. lipanj 2024 18:14