Grobari

 FABRIZIO ANDREA BERTANI/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
SRDAČAN DOČEK

VIDEO: Hrvatski košarkaš nahvalio momčad Partizana i zaslužio gromoglasni pljesak Grobara

Hezonja je još od svojih tinejdžerskih dana poznat kao simpatizer beogradske momčadi
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2024. 20:50

Sjajna atmosfera ni ovog puta nije izostala u ogledu 31. kola Eurolige između košarkaša Partizana i Real Madrida. Kao i svaki put, goste je dočekala paklena atmosfera Beogradske arene, a domaća publika predvođena Grobarima na parket ih je ispratila uz salve zvižduka i uvreda.

Izuzetak je bio samo Mario Hezonja. Hrvatskog reprezentativca simpatizeri Partizana dočekali su uz gromoglasan pljesak dok su ga najmlađi navijači Partizana okružili te tražili autograme i zajedničke fotografije.

Video pogledajte OVDJE.

Hezonja je još od svojih tinejdžerskih dana poznat kao simpatizer beogradske momčadi što je i potvrdio u izjavi koju je novinarima dao prije večerašnjeg ogleda.

- Zna se kakva nas atmosfera čeka u Beogradu, ali nama domaćima, meni i Džananu Musi iz Bosne, to ne predstavlja pritisak. Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih. Nama je to bitna utakmica, ali Partizanu je najbitnija ove sezone. Kao njihov navijač volio bih vidjeti ih u nokaut fazi - kazao je Hezonja.

ATMOSFERU U BEOGRADU POGLEDAJTE OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 15:14