PROFIMEDIA, SCREENSHOT
SPORNA SITUACIJA

VIDEO: Srbi se žale da je Partizan oštećen kod Hezonjine trice, Španjolci mu šalju izljeve ljubavi

Hrvatski košarkaš je pružio dobru partiju u velikom preokretu Real Madrida
Piše: SNObjavljeno: 10. svibanj 2023. 23:59

Super Mario Hezonja, volim te više nego članove obitelji - samo je jedan u nizu izljeva ljubavi koje su preplavile Twitter nakon što je Mario Hezonja odigrao jednu od ključnih uloga u preokretu Reala protiv Partizana.

Beogradska momčad je u jednom trenutku imala 18 poena prednosti, ali Real ide na Final Four. Junak utakmice je Sergio Rodriguez koji je briljirao i postigao 19 poena uz 6 asistencija i 3 skoka, no važnu je ulogu odigrao Hezonja.

On je postigao važnu tricu za 91:86 nešto manje od 4 minute prije kraja utakmice, a uhvatio je i posljednji skok u obrani te ubacio jedno od dva slobodna bacanja za konačnih 98:94. Utakmicu je završio s 13 poena, 3 skoka i 1 ukradenom loptom uz šut 5/11, odnosno 2/6 za trice.

Oko te trice su se pojavile sumnje u srpskim medijima. Oni pišu kako je Hezonja prije šuta nagazio tricu, ali suci to tako nisu vidjeli. Društvene mreže bruje o tome, a snimku te trice možete pogledati OVDJE.

Službeni kanal Eurolige postavio je snimku te trice iz drugog kuta, ali ni tu se jasno ne vidi je li Hezonja nagazio liniju. Tu snimku pogledajte OVDJE.

Hrvatski košarkaš se oglasio na svojem Twitteru vrlo brzo nakon pobjede. Samo je napisao ‘REAL MADRID CARÁCTER !!!!!!!!!!‘ i zadobio na tisuće lajkova.

Na toj društvenoj mreži pojavilo se i nekoliko zanimljivih fotomontaža. Jedna od njih Rodrigueza, Sergia Llulla i Hezonju prikazuje kao Stephena Curryja, Klaya Thompsona i Kevina Duranta iz dana kad je ovaj zadnji igrao u Golden Stateu, a drugoj je prikazan Hezonja kako na lancu drži Psa s Partizanovim grbom umjesto glave.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 20:43