CLAUDIO GRASSI/LAPRESSE/PROFIMEDIA Claudio Grassi/Lapresse/Profimedia
KRITIKA BIVŠEG HR IZBORNIKA

‘Na veliku sramotu HTV-a Hrvatsku od početka moramo gledati na srpskom kanalu...‘

Bivši hrvatski košarkaški izbornik kritizirao je HTV posljednjom objavom na Twitteru
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2022. 12:34

Aleksandar Petrović uživa u Eurobasketu i kao pravi veliki košarkaški velikan i zaljubljenik u ovaj sport prati sve što se događa na ovom velikom natjecanju. Ovoga puta je na svojem Twitter računu uložio žalbu zbog tretmana koji košarka ima na javnoj televiziji.

Naime, u 20:30 počinje utakmica hrvatske vaterpolske reprezentacije koja protiv Gruzije igra u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Splitu, a pola sata kasnije, od 21 sat, hrvatski košarkaši protiv Italije traže što bolji plasman u skupini i bolju poziciju u nokaut-fazi Eurobasketa. Oba prijenosa bit će na HTV-u 2.

image
DAVOR PONGRACIC Cropix

Hrvatska radiotelevizija je odlučila da će krenuti s prijenosom vaterpola, a onda će se, kada završi taj susret, uključiti u prijenos košarke. Ovakav plan nije se svidio Petroviću koji je prozvao HTV i Brunu Kovačevića.

"Ako želite od početka gledati utakmicu Hrvatska-Italija, onda na veliku sramotu HTV-a, to možete pogledati, recimo na RTS 2. E moj Bruno Kovačeviću", napisao je Aco na Twitteru.

Malo se Aco zaigrao kada je napao Brunu Kovačevića, jer je njegov mandat na poziciji glavnog urednika HRT-a završio još u ožujku, a urednik sportskog programa nije već godinama.

Tako da činjenica da HRT ne prenosi utakmicu Hrvatska - Italija nema puno veze s Brunom Kovačevićem.

Linker
05. svibanj 2024 04:04