MIKE KIREEV Nurphoto Via Afp
ŠOK U MADRIDU

Novi teški udarac za Real: Čuveni trener pobijedio bivšeg hrvatskog izbornika, pa doživio srčani udar!

Nakon utakmice je bio na pressici, pa onda otišao kući. Rano ujutro se počeo osjećati loše...
Piše: Renata BeluhanObjavljeno: 05. lipanj 2022. 16:54

Pablo Laso, trener Real Madrida, pretrpio je infarkt u nedjelju ujutro i primljen je u bolnicu La Moraleja u Madridu, objavio je Kraljevski klub. Prema pisanju španjolske Marce, Laso je stabilno, a u tijeku su uobičajene liječničke pretrage u takvim slučajevima. Nisu objavljene informacije je li 54-godišnji trener već imao problema sa srcem.

Laso je u subotu potpuno normalno vodio svoju momčad u sigurnoj pobjedi protiv Baskonije (83:71), koju vodi naš Neven Spahija, u drugoj utakmici polufinala Endesa lige. Nakon utakmice je sudjelovao na obveznoj konferenciji za novinare i nakon toga otišao kući. Rano ujutro se počeo osjećati loše i nakon toga je prebačen u bolnicu.

Trener Reala, koji je na toj poziciji još od 2011. godine, tijekom prosinca je morao propustiti nekoliko utakmica jer se zarazio koronavirusom, a momčad je tada vodio njegov pomoćnik Chus Mateo, koji će ga i sad zamijeniti na klupi. Real Madrid ima 2-0 protiv Baskonije u polufinalu španjolskog prvenstva.

Lasov infarkt je novi i najteži udarac Realu u ionako problematičnoj sezoni, koju su obilježili problemi s koronavirusom, odgode utakmica, ozljeda Nigela Williams-Gossa...

Linker
25. travanj 2024 11:07