MARIUS BECKER Dpa Picture-alliance Via Afp
LOŠA VIJEST

Težak udarac za Sloveniju! Uoči najvažnije utakmice na Eurobasketu ostali bez važnog igrača

Sloveniji, aktualnom europskom prvaku, u četvrtfinalu predstoji okršaj s Poljskom
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2022. 08:47

Mlađem od braće Dragić magnetskom rezonancom dijagnosticirano je puknuće kvadricepsa, objavili su iz Košarkaškog saveza Slovenije, te se očekuje da će s parketa izbivati šest do sedam tjedana. Ozljedu je zadobio u utakmici osmine finala Eurobasketa koju je njegova momčad pobijedila sa 16 poena razlike.

"Očito mi nije bilo suđeno pomoći reprezentaciji u odlučujućim borbama na europskim prvenstvima. Ali to je nepredvidivost sporta. Pomagat ću svojim suigračima s klupe, glasno ih bodriti i unositi pozitivnu energiju koju ćemo i dalje trebati u narednim danima.Vjerujem da će se dečki još više skupiti, ostaviti srce na terenu i da ćemo se na kraju veseliti dobrom rezultatu kojeg svi toliko želimo", rekao je Dragić.

Sloveniji, aktualnom europskom prvaku, u četvrtfinalu predstoji okršaj s Poljskom, a utakmica je na rasporedu u srijedu u 20.30.

"Izostanak Zokija koji je izuzetno važan pomiješat će nam rotaciju. Morat ćemo razmišljati malo drugačije, te pronaći odgovarajuća rješenja i recept za nastavak prvenstva", objasnio je slovenski izbornik Aleksandar Sekulić.

Linker
19. travanj 2024 12:43