ARIS MESSINIS Afp
NOVO POGLAVLJE KARIJERE

VIDEO Hrvatski reprezentativac pokazao klasu i zaradio transfer, zaradit će čak pola milijuna eura?

Budućnost je Drežnjaka predstavila videom na društvenim mrežama, a u objavi su ga nahvalili
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 20. srpanj 2024. 18:24

Nakon što je dvije sezone proveo u redovima Studentskog centra, Mateo Drežnjak, 25-godišnji hrvatski reprezentativac je “diplomirao” i preselio se u redove starijeg brata, Budućnosti.

Mlađi Drežnjak (stariji Dario još važe ponude) bi se u Budućnosti trebao zadržati sljedeće tri sezone i ako to tako bude, spekulira se da bi njegov račun trebao biti bogatiji za 500.000 eura. Drežnjak je na sebe skrenuo pozornost igrama i za reprezentaciju, ali i za Studentski centar u kojemu je bio jedan od nositelja, dok je sezonu u ABA ligi okončao na 12,5 poena, 2,5 skokova i 2,9 asista. U 18. kolu lanjske sezone bio je i MVP kola nakon što je Cedeviti Olimpiji ubacio 24 poena, uz četiri skoka, sedam asista i četiri osvojene lopte.

Rođeni Mostarac igrao je za Široki, Cibonu i Studentski centar uoči potpisa ugovora s Budućnosti.

U priopćenju Budućnosti povodom ovog potpisa spominje se kako je Mateo Drežnjak “momak kojem će ovo biti već treća godina u Podgorici, koji je spreman za iduću razinu svoje profesionalne karijere, koji donosi veliku srčanost, odličnu obranu, radne navike i dobru atmosferu u svlačionici”.

Linker
08. rujan 2024 01:54