USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
NIJE MU TO TREBALO

VIDEO Veliki gaf bivšeg napadača Manchester Uniteda apsolutni je hit! Pucao je penal za pobjedu i nije se proslavio

Bivši napadač Manchester Uniteda nije se proslavio izvođenjem jedanaesterca
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. rujan 2022. 11:04

Javier Hernandez, meksički napadač poznatiji pod nadimkom Chicharito, zamijenio je europske terene američkima, trenutačno je član LA Galaxyja i nastupa u MLS-u. U karijeri je zabio puno važnih golova, neki od njih bili su jako lijepi, a bilo je, jasno, i dosta promašaja.

Jedan od njih dogodio se i prošle noći, kad je Hernandez mogao postati junakom u ogledu sa Sportingom iz Kansas Cityja. Zabio je Meksikanac prvi gol za vodstvo domaćina u 4. minuti, gosti su u nastavku preokrenuli, ali je Chicharito u 88. minuti realizirao kazneni udarac za 2:2.

Chicharitov promašaj možete pogledati OVDJE.

Duboko u sudačkoj nadoknadi LA Galaxyju je dosuđen još jedan penal, i ovaj put loptu je na bijelu točku postavio Chicharito. Očekivala se još jedna sigurna egzekucija koja bi donijela sva tri boda, no umjesto toga meksički je napadač postao kandidat za najgore izvedeni kazneni udarac u 2022. godini.

Htio je 34-godišnji napadač izvesti Panenku, ali nije uspio. Gostujući vratar John Pulskamp čekao ga je na crti, nije unaprijed odabrao stranu, već je samo lagano pokupio loptu.

- Imali smo čistu priliku za osvajanje sva tri boda, ali nismo uspjeli. Preuzimam odgovornost, žao mi je. Prije dva tjedna Panenka mi je jako dobro uspjela, ovaj put nije išlo. Penali su mentalna igra, u potpunosti prihvaćam svu krivicu, nažalost zbog toga smo izgubili dva boda. Njihov vratar me je pročitao i to je bilo to – posipao se pepelom Chicharito u izjavi za medije nakon utakmice.

Linker
19. travanj 2024 05:47