Atmosfera u Stark Areni

 SCREENSHOT: BASKETBALL SPHERE
EUROLIGA

VIDEO Zvezda deklasirala Partizan, navijači napravili ludnicu u Stark Areni: ‘Apsolutno nevjerojatno‘

Domaćini su u meč ušli s puno većom željom i energijom te su odmah preuzeli inicijativu nad igrom
Piše: Vito TomasObjavljeno: 04. siječanj 2024. 23:24

Košarkaši Crvene Zvezde u 19. su kolu Eurolige s 88:72 pobijedili Partizan. Iako su u meč s najvećim rivalom ušli s tri vezana poraza u duelima s Partizanom, uvjerljivo su u prepunoj Stark Areni nadigrali crno-bijele.

Domaćini su u meč ušli s puno većom željom i energijom te su odmah preuzeli inicijativu nad igrom. Iako na samom početku nije bilo puno poena, Zvezda je u drugoj polovici prve četvrtine ubacila u veću brzinu te stekla dvoznamenkastu prednost koju je držala praktički cijelu utakmicu.

Tek su na samom kraju, u 37. minuti, gosti uspjeli smanjiti na devet razlike, no više od toga nije išlo. Imao je Partizan pri tom rezultatu dvije trice s kojima su mogli unijeti napetost u finiš dvoboja, ali nisu ih realizirali.

Zvezdu su do pobjede predvodili Nemanja Nedović sa 16 te Rokas Giedraitis i Freddie Gillespie s 14 poena, dok je u redovima gostiju najdominantniji bio Kevin Punter sa 17 poena.

Hrvatski reprezentativac u dresu Partizana Jaleen Smith upisao je pet poena te dva skoka i astencije

Utakmicu je obilježila fantastična atmosfera koju je priredilo dvadesetak tisuća domaćih navijača. Kako je to već i tipično za vječiti derbi, gromoglasno bodrenje igrača čulo se tijekom cijelog dvoboja.

"Apsolutno nevjerojatno", komentar je na Instagram profilu Eurolige.

Linker
27. travanj 2024 16:08