Roko Prkačin
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
PRVI SLUŽBENI POKUS

CIBONU U LAKTAŠIMA POBIJEDIO NJEN BIVŠI IGRAČ Kod Vukova su briljirala ovoljetna pojačanja, a sve je zaledio neugodni pad najvećeg talenta

U petak će Vukovi igrati pokus u Kopru protiv novog ABA ligaša Primorske.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 03. rujan 2019. 12:06

U prvom službenom pokusu uoči nove sezone Igokea je u Laktašima svladala Cibonu sa 82:78, uz šest poena, tri skoka i dva asista Marka Tomasa, ovoljetošnjeg pojačanja Igokee.

Za Cibonu su najbolje odigrali novopridošli Litavac Donatas Sabeckis i švicarski reprezentativac Roberto Kovač koji sređuje izlaz iz ugovora na Islandu i trebao bi potpisati za Vukove. Kovač, koji je bek šuter, igrao je samo 13 minuta za svojih 17 poena (šut 6-9), dva skoka, asista, tri izgubljene lopte i jednu oduzetu.

Cibona je igrala u ovom sastavu: Paponja 3il, Bilinovac 4, Sabeckis 17p, 4s, 6a, 3il, Rašić, Vucić 6, Kovač 17p, 3il, Novačić 4p, 5s, Prkačin, Rozić 8, Ljubičić 12p, 5s, Gibson 10p, 4il. Nisu igrali Filip Bundović i Marko Ramljak, a Roko Prkačin je igrao samo deset minuta, jer je nezgodno pao, pa Ivan Velić nije htio više riskirati s najtalentiranijem igračem ove momčadi.

U petak će Vukovi igrati pokus u Kopru protiv novog ABA ligaša Primorske.

Linker
01. svibanj 2024 15:31