Sasa Pavličić Bekić i Aleksandar Petrović su pokrenuli inicijativu 'Mi smo Cibona'

 RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
BITKA ZA CIBONU

Aco odgovara na žestoku prozivku: ‘Jutro je 4.47, nikako zaspati. S obzirom da me prozvao ovcom koja bleji...‘

Nastavlja se obračun Petrovića s aktualnim vodstvom kluba.
Piše: SnObjavljeno: 21. lipanj 2022. 12:58

Hoće li se Cibona spasiti od gašenja? To je pitanje koje posljednjih dana muči sve košarkaške zaljubljenike u Hrvatskoj, a posebno one iz Zagreba. Cibona je na rubu stečaja, a tračak nade se pojavio u inicijativi Aleksandra Petrovića 'Mi smo Cibona' kojom on pokušava prikupiti novac potreban za spas kluba.

Petrović je inicijativu predstavio jučer, a tom se prilikom osvrnuo i na aktualno vodstvo kluba najavljujući i možebitne tužbe. Nije mu ostao dužan Cibonin direktor u ostavci Mauro Lukić koji uputio odgovor Aci Petroviću u okviru priopćenja. Tu je Lukić prozvao Petrovića za mnoge stvari, a između ostalog napisao i kako je aktualno vodstvo Cibone sklopilo dogovor s Dinamom te da je Petrović to iskoristio i slikao se s čelnicima Dinama te se prikazao kao spasitelj.

"S obzirom da me Mauro Lukić nazvao ovcom koja bleji onda ga ta ovca pita: kako je moguće da se dug iz 2010 g. koji nije prijavljen u predstečajnoj nagodbi isplati u 2022 godini? Radi se o 75.000 kuna koje je direktor kluba isplatio jednom djelatniku kluba iz tog vremena!!!", upitao se Aco na svojem Twitteru.

Kasnije je objavio još jedan status vezan za inicijativu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 15:05