Aco Petrović

 NENAD DUGI/CROPIX Cropix
DRAMATIČNO STANJE

Aco Petrović: ‘Izgleda da sve ovo ide prema očekivanom kraju Cibone, mentalno sam se pripremio za kraj‘

Za odblokirati se na HKS-u, za registrirati se za novu sezonu potrebno je oko 600.000 eura
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 26. lipanj 2024. 11:48

Dramatično stanje Cibone i dalje se nastavlja. Ovoga tjedan trebala je Gradska skupština Zagreba na svom posljednjem zajedanju prije ljetne stanke odustati od poreznih potraživanja gleda kluba i omogućiti početak preoblikovanje kluba, no Cibona nije na dnevnom redu. Cibona trenutačno nema niti jednog igrača, a sve je u potpunoj magli...

- Ne znam više što bih kazao na tu temu. Izgleda da sve to ide, na žalost za sve nas kojima je klub na srcu, prema očekivanom kraju. U protekloj sezoni su igrači kupili vrijeme upravi kluba da se pronađe rješenje, ali očito niti to nije bilo dovoljno. Da se, hipotetski i sada nešto dogodi, pitanje je s kojim bi rosterom Cibona uopće započela sezonu. Tu postoje i dugovanja. Moram reći da sam se mentalno pripremio za kraj. S vremenom sam totalno otupio, jer toliko je udaraca bilo putem, toliko je bilo propuštenih prilika da se spasi klub, jednostavno sam postao magarac koji se navikao na batine, rekao je Aco Petrović.

Nije Petrović jedini u takvom stanju. Puno je onih kojima je Cibona na srcu postala umorna od višegodišnjih vratolomija, ili kako bi to Ćiro Blažević nekada plastično objasnio, “akrobacija bez legitimacije”.

A sve se na koncu dana svodi samo na jedno. Show me the money. Indijci, Amerikanci, Azijati, što ste već, pokažite novac! Za odblokirati se na HKS-u, za registrirati se za novu sezonu potrebno je oko 600.000 eura. Jučer, a ne danas ili sutra. Bez toga će ishod cijele priče biti, po svoj prilici, fatalan.

Linker
05. rujan 2024 19:14