Bad Blue Boysi pred Cibonom
 RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
KONAČNO PRED NAVIJAČIMA

Bad Blue Boysi se vraćaju u Cibonu, ali ne zbog nje, već zbog - Dinama! Start sezone i odmah derbi...

Gledatelji će konačno moći podržati i košarkaše Dinama na putu prema vrhu Prve lige.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2021. 12:37

Košarkaški klub Dinamo ove nedjelje u 15 sati u KC Dražen Petrović kreće u novu sezonu u 1. Hrvatskoj košarkaškoj ligi, drugom razredu klupskog natjecanja. Odmah na početku čeka ih izravni konkurent za plasman u Premijer ligu, KK Kaštela Ribola.

U odnosu na prošlu sezonu u kojoj su vodili obje momčadi su se pojačale, no najveće pojačanje domaćina definitivno će biti navijači, posebice Bad Blue Boysi koji su stali iza ovog kluba, no lani zbog pandemije nisu mogli biti u dvorani.

“Pozivamo sve navijače Dinama i Bad Blue Boyse da podrže klub u prvoj ligaškoj utakmici ove sezone i da već na prvoj utakmici napravimo atmosferu koja će se pamtiti!”, stoji u objavi Bad Blue Boysa koji će zasigurno omogućiti prednost domaćeg terena KK Dinamu cijele sezone.

Osim Boysa, pojačanje Dinama jest i Andro Anzulović, poznato lice sa premijerligaških terena hrvatske košarke, ali i sa iskustvom njemačke Bundeslige.

- U prvom kolu nas očekuje dobro poznat protivnik s kojim smo prošle godine igrali u polufinalu. Očekujem dosta tešku i tvrdu utakmicu s obzirom da je ekipa Kaštela već duže na okupu, te sada pojačani Antom Delašom će zasigurno biti tvrd protivnik. Nadam se da će nas navijači doći podržati na otvorenju sezone, te da ćemo im našom igrom, zalaganjem i požrtvovnošću pokazati kako se borimo za ovaj klub - kazao je u najavi Anzulović i dodao:

- Ja sam apsolutno svjestan snage BBB-a i što bi nama to značilo u pohodu na osvajanje prve lige, a i uvjeren sam kako su sve protivničke ekipe svjesne na kakav teren dolaze.

Kapetan Dinama od ove sezone bit će Hrvoje Garafolić koji je u Dinamu već tri sezone i smatra da ove sezone imaju momčad za vrh lige.

- Atmosfera je super i svi željno isčekujemo početak prvenstva. Definitivno ne očekujem ljepoticu od utakmice. Svako otvaranje prvenstva je teško, tvrdo, nervozno. Imamo puno novih igrača i treba vremena da stvari sjednu na svoje mjesto. Kaštela je jako iskusna momčad i biti će sigurno teško, ali očekujem našu pobjedu - kaže Garafolić.

Utakmica KK Dinama i KK Kaštele počinje u nedjelju u 15h u KC Dražen Petrović, a ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti sat vremena prije utakmice na blagajni dvorane ili u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 02:19