Kadar s utakmice Cibona - Partizan

 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
NOVO LICE POD TORNJEM

Cibona dovela jednog od najvećih hrvatskih talenata: ‘Meni se moja želja ispunila...‘

‘Luka je bio želja brojnih klubova u Hrvatskoj i okruženju‘, tvrdi Marin Rozić
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 25. siječanj 2022. 11:51

Juniorski reprezentativac Hrvatske, jedan od najvećih talenata hrvatske košarke, 17-godišnji Luka Krajnović poptisao je za Cibonu u koju stiže iz Bosca, gdje je u dosadašnjem dijelu Prve lige ubacivao 15 poena uz četiri asista. Riječ je beku visokom 192 cm, oko kojega se raspitivao i Partizan početkom ove sezone.

- Iako mu je tek 17 godina, Luka Krajnović već ove sezone na seniorskoj razini natjecanja pokazuje iznimnu zrelost i svestranost. Naša momčad obogaćena je još jednim mladim talentom čije vrijeme tek dolazi i za kojeg vjerujemo da ima velik potencijal. Osim sjajnih atletskih predispozicija, Luka na terenu pokazuje i visoku razinu igračke kvalitete za svoju dob, a upravo takve mlade igrače želimo profilirati u buduće nositelje igre. Širenjem našeg mladog rostera punog elana te gladi za pobjedama i dokazivanjem, nastavljamo sportsku politiku koja ima za cilj stvoriti snažan temelj ekipe za duži niz godina. Luka je bio želja brojnih klubova u Hrvatskoj i okruženju, zbog čega smo posebno sretni što je upravo u našem klubu prepoznao svoje mjesto - izjavio za klupsku stranicu Cibone sportski direktor Marin Rozić.

Sam Krajnović je dodao:

- Zaigrati za Cibonu je velika čast i privilegija, ali i prilika za igrački rast i razvoj. Veselim se upoznati suigrače, stručni stožer, cijeli klub te dati svoj doprinos u ostvarivanju željenih rezultata. U Ciboni danas igraju momci koji su moji igrački uzori i vjerujem da ću od njih i novog trenera imati priliku mnogo toga naučiti. Cibona je uvijek bila želja svakog mladog igrača u Hrvatskoj, meni se ta želja ispunila te mi je dodatni motiv za još snažniji rad i košarkaški razvoj - podvukao je Luka Krajnović.

Inače, Cibona će već ove srijede, s početkom od 18 sati odigrati svoj meč četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića protiv Furnira, od 18 sati. Bit će to debi novog trenera Gašpera Okorna.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 23:34