Cibona i Zadar se bore za naslov prvaka Hrvatske

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
FINALE PRVENSTVA HRVATSKE

Cibona odbacila tvrdnje o problemima s navijačima Zadra: ‘Osiguran im je sektor, nitko nije ostao ispred‘

Zadar je u prvoj utakmici slavio sa 77:70 i tako poveo 1:0 u seriji koja se igra na tri dobivene
Piše: HinaObjavljeno: 31. svibanj 2022. 13:22

Nastavno na, u javnom prostoru plasiranu informaciju o zabrani ulaska navijačima KK Zadar na prvu utakmicu finala PH za košarkaše, KK Cibona kao domaćin i organizator navedene utakmice najstrože odbacio takve neprovjerene i netočne tvrdnje.

„KK Zadar je od KK Cibona dobio 30 ulaznica bez naknade za predstavnike kluba, dok je za preostale navijače KK Zadar osiguran cijeli Zeleni sektor dvorane koji ima ukupno 900 sjedećih mjesta. Uvidom u broj kupljenih ulaznica i broj osoba koje su ušle u sektor predviđen za gostujuće navijače, a radi se o tek 20-ak osoba, kao i kroz komunikaciju s predstavnicima KK Zadar, policije i redarske službe nije evidentiran slučaj zadržavanja navijača i gledatelja izvan dvorane“, piše u priopćenju kluba uz Zagreba te se dodaje.

„U pripremi utakmice provedene su sve predviđene i potrebne radnje, kontaktirani su predstavnici policije i uvedeno je dodatno osiguranje za gostujuće navijače kako bi se osjećali što sigurnije, no za to nije ni bilo potrebe jer je cijela utakmica protekla u gospodskom navijanju, a kako i priliči našim navijačima. I ovim putem pozivamo sve navijače KK Cibona, kao i sve navijače KK Zadar da dođu na iduću utakmicu, koja je na rasporedu ove srijede s početkom u 18:00 u KC Dražen Petrović te da podrže svoj klub u borbi za titulu prvaka Hrvatske“.

Podsjetimo kako je u prvom susretu Zadar slavio 77:70 i tako poveo u seriji s 1:0 koja se igra na tri dobivene utakmice.

Linker
19. srpanj 2022 08:33