Vladimir Anzulović
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PREOSTALE SU FORMALNOSTI

HR-stručnjak pred potpisom za prvaka države: Trebao ih je preuzeti Crnogorac, no izjalovilo se

U igri su bili i slovenski strateg Gašper Okorn, kao i Ivan Velić, nekadašnji trener Cibone.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 21. listopad 2021. 16:33

Nakon što je Ivan Perinčić napustio klupu Zadra, bilo je gotovo sigurno kako će novi trener postati Crnogorac Petar Mijović. Iako je isprva problem bila cijena, ona se na koncu dogovorila jer je Mijović dobio otpremninu iz Slaska, gdje je nedavno dobio otkaz, pa se činilo kako je dolazak Mijovića na klupu Zadra posve izvjestan. Ipak, iskristalizirali su se novi problemi, ovoga puta osobni, pa se Zadar morao okrenuti novim rješenjima.

Ionako su, i dok se činilo da sve ide u smjeru Mijovića, u miksu za trenera Zadra bili Slovenac Gašper Okorn, ali i dva domaća trenera, Ivan Velić, nekadašnji trener Cibone te Vlado Anzulović, koji je do proteklog ljeta vodio Krku, a prije toga bio i na klupi Šibenke i Splita.

Prema dostupnim informacijama upravo su pregovori između čelnika Zadra i Vlade Anzulovića odmakli najdalje, pa se može ustvrditi da od preuzimanja klupe Zadra Anzulovića dijeli još samo potpis.

Zadar će u petak igrati utakmicu petog kola ABA lige u kojoj će dočekati Borac, a tu će utakmicu sasvim sigurno voditi dosadašnji Perinčićev pomoćnik Srđan Helbich, koji je vodio ovotjednu utakmicu HT Premijer lige u kojoj je Zadar svladao Vrijednosnice Osijek.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 15:26