Antonio Jordano (Zadar)
 

 CROPIX
ZADAR - GORICA

Jusup: Neki igrači nisu dobili plaću od kolovoza. Gunjević: Trebaju otvoriti obrte

Gorica je šuterska momčad koja je u odnosu na lani dosta izmijenila sastav
Piše: DRažen ŽuraObjavljeno: 16. studeni 2022. 09:29

Iza košarkaša Zadra velebna je pobjeda protiv Crvene zvezde, u ABA ligi, ali i dva tjedna reprezentativne stanke nakon koje se ponovno vraćaju u kolotečinu HT Premijer lige.

U goste im u srijedu (19 sati) stiže Gorica, koja je u međuvremenu uručila otkaz treneru Vladimiru Krstiću.

- Igrali smo s njima u pripremnom razdoblju. Riječ je o šuterskoj momčadi koja je u odnosu na lani dosta izmijenila sastav. Takve momčadi uvijek dolaze motivirane i morat ćemo biti na razini da bi rezultat bio povoljan. Otišli su im neki igrači, možda je to razlog malo slabijih partija koje pružaju do sada - kazao je Danijel Jusup, poželjevši s javnosti podijeliti jednu bitnu činjenicu.

- Nažalost, radimo od početka kolovoza, a imamo igrača koji još nisu dobili ni jednu plaću. Volio bih da se to zna i mislim da je vrijeme da se to riješi, jer će se to prije ili kasnije odraziti na rezultat - ustvrdio je Jusup i brzo je uslijedio odgovor direktora Davida Gunjevića, koji ne niječe postojanje tog problema...

- Ali, samo iz razloga što igrači nisu riješili svoj pravni status, odnosno nisu otvorili obrte. Mi njih nemamo na temelju čega platiti, jer nisu ispostavili fakture. Ove sezone želimo napraviti reda u računovodstvu i sve što se odrađuje mora imati zakonsku osnovu. Nadam se da će se to ovih dana riješiti, ali na neke stvari ne možemo utjecati - jasan je Gunjević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 13:17