JURE MISKOVIC Cropix
DOZNAJEMO OD INSAJDERA

Na pomolu zaključivanje ugovora s prošlosezonskim MVP-om ABA lige koje će izazvati erupciju oduševljenja u Zadru

Navodno je Dario Drežnjak blizu ostanka pa možemo reći da je okosnica lanjske momčadi i dalje na okupu
Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 28. srpanj 2023. 07:00

Svega nekoliko koraka nedostaje, do uvjetno rečeno, povratka Luke Božića u Zadar, tvrde, klupski izvori koji su željeli ostati anonimni. Nedvojbeno, zaključivanje ugovora s prošlosezonskim MVP igračem AdmiralBET ABA lige, izazvalo bi erupciju oduševljenja kod zadarskih navijača, dok bi Božić tako zakoračio u svoju, sveukupno, četvrtu sezonu u dresu Zadra.

Istina, preokreti su u prijelaznom roku, kako je to naglasio trener Danijel Jusup, uvijek mogući, međutim, stanje na tržištu igrača je takvo da se i nema previše opcija. Onda je lako zaključiti kako je "kući najbolje", uz sve to Zadar je podebljao ugovore svim igračima koje je Jusup uspio privoliti na novo druženje.

Nekako u isto vrijeme kad bi se trebao uobličiti dogovor s Božićem, navodno je Dario Drežnjak već pristao na ponuđene uvjete, pa se slobodno može kazati kako je okosnica lanjske momčadi, iznad koje je aureola košarkaškog prvaka Hrvatske, ostala na okupu.

image
ZVONKO PAVIC Cropix

Ukoliko se doista do kraja, u što skorijem roku odrade dva spomenuta posla, odnosno, igrača, jer pripreme za novu sezonu trebale bi početi 2.kolovoza, onda još u mozaiku nedostaje razigravač. Iako je reprezentativac Borna Kapusta imao u rukama prijedlog ugovora sa Zadrom, ali se na kraju odlučio otići u Crnu Goru i potpisati za SC Derby mora se pronaći nova alternativa za ‘‘jedinicu‘‘.

Ali, mora se pronaći i razlika do dvanaest tisuća eura koliko je Zadar spreman ponuditi Božiću. Jusup je javno kazao kako u ovom trenutku blagajna KK Zadar ne može do kraja pokriti gornji iznos, pa je uputio apel ljudima koji vode brigu o logistici, da je potrebno krenuti u potragu za sponzorima. Tko zna možda već sutra osvane potencijalni sponzor, odnosno, jedan trgovački lanac, kao i jedan proizvođač, nisu imuni na dodatnu pomoć KK Zadar. Njihove reklame već se nalaze pod svodovima dvorane " Krešimir Ćosić"!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 14:10