Dario Drežnjak

 JURE MISKOVIC/CROPIX Cropix
SITUACIJA SVE TEŽA

Osipanje momčadi Zadra se nastavlja: Nakon odlaska Jordana, na izlaznim vratima je i Dario Drežnjak

Teška financijska situacija doslovce je natjerala Drežnjaka, a moguće i još neke aktualne mu suigrače, na ovakvu odluku
Piše: Dražen ŽuraObjavljeno: 17. veljača 2023. 17:44

Nedugo nakon odlaska Antonija Jordana, koji je izabrao Chalon Saone momčad iz francuske PRO B lige, odluku o rastanku sa zadarskom košarkom, neslužbeno, donio je i Dario Drežnjak, koji je u KK Zadar stigao u sezoni 2021./2022.

Istina, i dalje je na snazi njegova dvojba hoće li staviti potpis na ponudu koja mu je, saznajemo u pisanom obliku stigla iz njemačkog BBL prvoligaša Würzburga, ili će se prikloniti zasad samo usmenom upitu iz Victorije iz Pesara, kojeg vodi Jasmin Repeša bivši izbornik reprezentacije Hrvatske?

Prije Zadra, Drežnjak je pet godina odradio u Širokom te se odlučio preseliti u Zadar, pa je potpisao četverogodišnji ugovor. Međutim, iznimno teška financijska situacija doslovce je natjerala Drežnjaka, moguće je i još neke aktualne mu suigrače, na ovakvu odluku. Drežnjak je u ABA ligi u 19 odigranih utakmica bio na prosjeku od gotovo 15 poena te postao veliki miljenik publike koja mu je nerijetko za njegove odlične partije skandirala “Žuti, Žuti!” Doista davao je cijelog sebe, baš onako kako nam je i najavio odmah po dolasku u Zadar...

Nedvojbeno, nova muka za trenera Danijela Jusupa, jer vrata mogućih odlazaka širom su otvorena, a problem bi mogao postati i značajniji jer Zadar, ukoliko i pronađe novce, može registrirati samo dva nova igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 08:05