Burna proslava naslova igrača Cibone prošli tjedan. Koji dan kasnije gotovo svi su zatražili raskid...

 RONALD GORSIC Cropix
AGONIJA VELIKANA

Svi napuštaju brod koji tone! Totalni egzodus iz Cibone, gotovo svi igrači zatražili raskid ugovora...

Pitanje je dana kada će i ta dvojica zatražiti raskid, jer moraju naći klub u kojem će igrati...
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 15. lipanj 2022. 15:01

Gotovo cijela momčad Cibone, putem svojih zastupnika, zatražila je slijednom nepodmirenih obveza raskide ugovora s klubom. Za sada, od onih igrača koji su ugovorno vezani i za sljedeću sezonu, raskide nisu zatražili Roko Prkačin i Toni Nakić, premda je pitanje dana i kada će oni to učiniti, jer će morati potražiti klub u kojem će igrati sljedeće sezone. Cibona to, očito, neće biti, jer Cibone biti neće. Kako sada stoje stvare.

Uglavnom, Lovro Gnjidić, Nathan Reuvers, Amar Gegić, Mateo Drežnjak i Jose Vildoza zatražili su raskide i već su u potrazi za novim klubovima. Ugovor je ionako istekao Danku Brankoviću, Krešimiru Radovčiću i Ivanu Novačiću, dok Josip Popić, Luka Krajnović i Ivan Majcunić također mogu slobodno otići. Naravno, ugovor više nema niti trener Gašper Okorn.

Lovro Gnjidić je meti Cedevite Olimpije i čim dobije slobodne papire trebao bi pristupiti momčadi koju vodi Jurica Golemac, a koja se nada da će u sljedećoj sezoni imati na raspolaganju još jednog hrvatskog reprezentativca, Karla Matkovića. Potonji je trenutačno na kampovima u SAD uoči drafta i ukoliko ne bude izabran u prvoj rundi drafta, a za tako što prema predviđanjima, nema realnih šansi, Matković će sljedeće sezone igrati u Ljubljani.

image

Lovro Gnjidić ide u Ljubljanu

DAMIR KRAJAC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 16:07