Foto: Ranko Suvar / CROPIX
SAKUTIRALI ŠPANJOLCE

HRVATSKA U PROGRAMU SA ŠLAGEROM VEČERI, ALI NAKON ISPADANJA TURSKE NAVIJAČI SE UGLAVNOM RAZIŠLI I naši reprezentativci gledali promociju Španjolske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2017. 11:50

Domaćin je ulaznice za nedjeljni program osmine finala prodavao u paketu po dvije utakmice. Tako je Hrvatska dospjela u program zajedno sa šlagerom dosadašnje osmine finala, srazom Španjolske i Turske, na kojemu se zateklo, službeno oko 10.000 gledatelja. No, većina njih, razočarana porazom Turaka, nije ostala na srazu Hrvatske i Rusije.

Najjeftinija ulaznica mogla se nabaviti po cijeni od, preračunato, oko 110 kuna, ali tih ulaznica više nije bilo u prodaji na dan utakmice, pa su ostale samo one duple skuplje.

Nakon što je počelo drugo poluvrijeme ogleda Turske i Španjolske, na tribinu su stigli hrvatski košarkaški reprezentativci. Većina ih je otišla put svlačionice sredinom posljednje četvrtine, a pri kraju utakmice Bojan Bogdanović i Luka Žorić.

Aco Petrović ostao je sjediti na tribinama i nakon svršetka ogleda Turaka i Španjolaca. Prije njega do svlačionice se spustio njegov stručni stožer.

Dario Šarić bio je već u opremi za zagrijavanje uz rub terena kad je sirena odvsirala kraj utakmice i time označila promociju Španjolske u četvrtfinale.

Linker
02. svibanj 2024 20:53