Tom Dubravec/ CROPIX
HT PREMIJER LIGA

IVAN TOMAS ZABOČANE POVEO NA PRIPREME U SLOVENIJU Na okupljanju se pojavilo 13 igrača među kojima su tri pojačanja

Pred start prvenstva i gostovanja u prvom kolu kod Dubrave nastavit će se dugogodišnja tradicija domaćinstvom turnira Memorijal "Ivan Goluban".
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 12:24

Pod vodstvom trenera Ivana Tomasa košarkaši Zaboka marljivo se pripremaju za svoju jedanaestu sezonu u našem elitnom razredu, Premijer ligi. Na stjecanju opće tjelesne spreme radi se vani, a na tehničko-taktičkom dijelu u dvorani.

U odnosu na minulu sezonu nedostaju Radovčić (usmjerio se u Sloveniju) i Proleta (traži klub) te Črnjević, koji u postoperativnom razdoblju ima svakodnevne fizikalne terapije koljena u Varaždinu. Novopridošli su Lončar, Mandić i Zebić. S obzirom na to da još ima podosta vremena, možebitno se ta brojka i poveća.

- S reprezentativnog nastupa u Šangaju vratio se Luka (Tomas), a prije dva dana pridružio se i Zula (Anzulović), i na radnom okupu imam sad 13 košarkaša, koji su pod ugovorom, a njima su u treninzima priključena tri juniora. U drugom dijelu pripremnog razdoblja slijedi nam kraći boravak u Podčetrtku (2-6. rujna), gdje bi trebale uslijediti i prve pripremne utakmice - upoznaje nas trener Ivan Tomas.

Nakon povratka iz Terme Olimia Podčetrtek za što boje uigravanje, uslijedit će serija prijateljskih utakmica, a tik pred start prvenstva i gostovanja u prvom kolu kod Dubrave, nastavit će se dugogodišnja tradicija domaćinstvom turnira Memorijal "Ivan Goluban".

Linker
24. travanj 2024 22:48