Iman Shumpert

 PHAMOUS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
UPAO U PROBLEME

Bivši NBA prvak u Teksasu uhićen zbog marihuane, u prtljazi mu pronašli i 14 metaka

U Teksasu se količina koja je pronađena kod Shumperta smatra kaznenim djelom
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 04. kolovoz 2022. 13:23

Bivši NBA prvak Iman Shumpert uhićen je u Teksasu pod optužbom za posjedovanje marihuane. Igrač koji je 10 godina igrao NBA ligu, a nakon nje bio pobjednik u američkom "Plesu sa zvijezdama" uhićen je jer je u subotu u zračnoj luci Dallas/Fort Worth imao "veliku" količinu marihuane u svom ruksaku...Prema policijskom izvješću oni su u njegovoj prtljagi pronašli plastičnu vrećicu napunjenu "zelenom lisnatom tvari" u Shumpertovoj torbi, za koju je on priznao da je marihuana. Posjedovao je oko 170 grama marihuane.

U Teksasu, za razliku od mnogih država u SAD-u, marihuana nije legalizirana. Dapače, u Teksasu se količina koja je pronađena kod Shumperta smatra kaznenim djelom. Inače, policija je u Shumpertovoj prtljazi pronašla i 14 metaka kalibra 9 mm, no pištolja nije bilo, pa nema ni optužbe za taj dio.

Shumpert je bio NBA prvak 2016. kao dio Cavaliersa, a 2019. napustio je NBA ligu. Shumpert je nedavno pokrenuo podcast sa svojim bratom Ahrrijem, plus što kao glumac ima ulogu u Showtimesovoj seriji "The Chi". Svestran tip, igra košarku, pleše, glumi...

Linker
19. travanj 2024 06:48