Boris Požeg je bio u ljubavnoj vezi s Dončićevom majkom i preuzeo njegov brend

 SCREENSHOT/SLADOLEDI PIXI INSTAGRAM
POZADINA BORBE ZA BREND

Biznismen zaveo Dončićevu majku, uzeo bogatstvo i zbrisao!? Sumnjiči ga se da je sudjelovao u tri krađe

Bivša manekenka Mirjam Potrebin, majka Luke Dončića, je u ljubavnom zanosu prepustila posao Piksiju
Piše: SNObjavljeno: 14. rujan 2022. 12:52

U jeku Eurobasketa je poput bombe odjeknula vijest da najbolji košarkaš Slovenije Luka Dončić tuži svoju vlastitu majku Mirjam Potrebin. Slovenski as je podnio zahtjev američkom uredu za patente u kojem zahtjeva poništenje registracije zaštitnog znaka "Luka Dončić 7" čija je vlasnica njegova majka.

Vijest je privukla puno pozornosti, a mediji u Sloveniji otkrivaju da Dončić nije u ratu sa svojom majkom već njenim bivšim dečkom. Luka želi svoj brend zaštiti od slovenskog bisnismena Borisa Požega zvanog "Piksi".

Spomenuti je biznismen bio u ljubavnoj vezni s Dončićevom majkom, a bivša mu je manekenka u ljubavnom zanosu dala da upravlja njezinim firmama koje su zadužene za brend Luke Dončića. Požeg je tako postao vlasnik 40 posto kompanije koja posluje u Europi, a ubrzo je prekinuo s Mirjam pa se cijela situacija zakomplicirala.

Luka sada pokušava Piksija izbaciti iz igre. Inače, Požeg je biznismen iz Ljubljane, a bavi se nekretninama i ugostiteljstvom. Ranije je bio i suvlasnik jednog hotela, ali se prebacio na prodaju nekretnina i posao sa sladoledom.

Ranije ove godine je bio pod istragom slovenskih vlasti zbog sumnje da je sudjelovao u tri velike krađe. Optuživali su ga da je s još dvojicom suučesnika oštetio nekoga za 45.000 eura, a tereti ih se i za kralju dva vozila i skutera koje je Mirjam poklonila Luki. Požeg je sve ovo demantirao, a ostaje za vidjeti kako će se sve rasplesti.

Linker
30. ožujak 2024 15:44