Shaquille O Neal gostovao je na Zrču
 LUKA GERLANC/CROPIX
PRVA PLAĆA SE PAMTI

‘Čim sam dobio prvu plaću potrošio sam milijun dolara za sat vremena! Odmah su me zvali iz banke‘

Jedan od najvećih sportaša svih vremena otkrio je kako je lako spiskati veliki novac
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2020. 17:02

Poznat je jedan brutalan podatak o tome kako navodno čak 60 posto bivših NBA košarkaša bankrotira, a zašto se to događa u praksi možda je najbolje objasnio legendarni Shaquille O'Neal.

Gostujući u emisiji Shark Tank, bivša NBA zvijezda, a koja je u karijeri navodno inkasirala 400 milijuna dolara, otkrila je kako lako novac curi...

"Nakon potpisa prvog ozbiljnog ugovora kupio sam nekoliko luksuznih automobila, nakita... Trošio sam toliko puno da su me iz banke nazvali i rekli mi da će me to uništiti ako nastavim trošiti toliko novca", kazao je O'Neal.

"Potrošio sam milijun dolara od prve plaće za samo sat vremena. Menadžer iz banke me upozorio da ne trošim toliko jer nisam računao na porez i slične stvari", rekao je legendarni košarkaš.

Ima sreću jer je njegov konto dovoljno dubok, pa nije bilo ozbiljnih posljedica. S druge strane svjedoci smo nevjerojatnih snimki posljednjih dana s američkih autocesta gdje jedan drugi NBA-ovac prosi kao beskućnik, a uz sve to prima batine (Delonte Vest)...

Linker
24. travanj 2024 20:51