Drew Gordon

 Screenshot
VELIKA TRAGEDIJA

Cure detalji stravične nesreće u kojoj je poginuo bivši igrač Partizana: Evo što je vozio tog kobnog dana

Nakon sudara s terencem iz suprotnog smjera, Gordon je preminuo na licu mjesta
Piše: SNObjavljeno: 01. lipanj 2024. 09:30

Košarkašku javnost pogodila je vijest o prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 33-godišnji Drew Gordon. Bivši igrač beogradskog Partizana imao je tek 33 godine, a sada su otkriveni detalji kobnog događaja.

Kako navode američki mediji, Gordon je u trenutku nesreće vozio autocikl (automobil s tri kotača) nad kojim je izgubio kontrolu kad se sudario s terencem iz suprotnog smjera i preminuo na licu mjesta. S druge strane, vozač i suvozač iz terenca trenutno su prebačeni u bočnici te su na kraju s izašli s tek blažim ozljedama.

Nakon završetka sveučilišne karijere, Gordon je odigrao jednu sezonu u dresu Partizana prije nego što je nastavio igrati u mnogim europskim klubovima. Također je imao priliku igrati u NBA ligi, gdje je za Philadelphia 76erse odigrao osam utakmica. Međutim, nije se značajno istaknuo u NBA-u, pa je karijeru nastavio izvan SAD-a.

Igrao je još za Dinamo Sassari, Banvit, Delaware 87ers, Châlons, Lietuvos Rytas, Zenit, Long Island Nets, Zielonu Goru, Avtodor, Lokomotiv Kuban i Budivelnik, a posljednji klub u karijeri bio mu je japanski Rizing Zephyr Fukuoka.

Linker
02. listopad 2024 23:05