Snimio: Miljenko Karačić
TRENERSKA BOMBA

Damir Mulaomerović raskinuo sa Slobodom i vraća se na velika vrata u hrvatsku košarku

Damir Mulaomerović ima novi trenerski angažman nakon raskida s tuzlanskom Slobodom
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 26. svibanj 2021. 12:01

Pomoćnik Veljka Mršića na klupi reprezentacije, Damir Mulaomerović (46), bit će novi trener novog člana HT Premijer lige, Cedevite Junior.

Mulaomerović je prije dogovora s momčadi s Velesajma raskinuo ugovor s tuzlanskom Slobodom, u kojoj je bio protekle dvije sezone, a kako se može doznati ugovor s Cedevitom Junior sklopio je na za sljedeće tri sezone.

Mulaomerović se tako vraća na velika vrata u hrvatsku klupsku košarku, nakon što je bez osobito valjanog razloga maknut s Cibonine klupe 2017. godine, kada je, recimo, imao kud i kamo bolju sezonu nego je to bila recentna koju potpisuje Vladimir Jovanović, a Mulaomerovića su isti ljudi koji su sada ostavili Jovanovića, tada prekrižili. Osim Cibone te Slobode, Mulaomerović je bio na klupi Prištine, a vodio je i reprezentaciju BiH u svojoj trenerskoj karijeri.

Trener koji je Cedevitu Junior uveo u HT Premijer, Marko Trninić nije prihvatio ostati u stručnom stožeru novog premijerligaša.
Već i ovim potpisom Mulaomerovića, a bilo je tu pregovora i uoči lanjske sezone, Cedevita Junior je jasno iskazala kako u HT Premijer lige ne misli biti momčad koja će se, što je uobičajno za sve one koji ulaze u elitni rang, boriti za očuvanje statusa u ligi.

Cedevita Junior, a planiraju se i neka pojačanja, kako se može doznati ne iskusna nego mlada, trebala bi po kvaliteti biti odmah vodećih klubova u Hrvatskoj...

Linker
25. travanj 2024 09:34